Sponzorstva

Od rujna 2017. godine Herbalife Nutrition sponzorira više od 190 sportaša i timova te 30 sportskih događaja diljem svijeta što potvrđuje našu posvećenost zdravom, aktivnom životu kroz pravilnu prehranu i hidrataciju.

Herbalife Nutrition je službeni sponzor nogometne zvijezde Cristiana Ronalda te sponzor i službeni nutricionistički partner kluba Los Angeles Galaxy. 


 

Damir Džumhur 

Damir Džumhur je profesinalni tenisač, član Davis Cup tima Bosne i Hercegovine.

Pobjedama na St. Petersburg Open-u i Kremlin Cup-u 2017. godine postao je prvi tenisač u povijesti s pobjedom na oba turnira u istoj sezoni. Istu godinu završio je rangiran na 30. mjestu ATP tjestvice i proglašen je najboljim sportašem u BiH.

Na Olimpijskim igrama mladih 2010. godine osvojio je brončanu medalju, a 2016. godine nastupio na Ljetnim olimpijskim igrama kao prvi tenisač u povijesti BiH. Također je i prvi muški predstavnik Bosne i Hercegovine na Grand Slam turnirima.

Tijekom 2011. godine, koja mu je bila prva u seniorskoj konkurenciji, osvojio je četiri pojedinačne ITF titule i isto toliko u parovima.

Jedini je tenisač s područja SEE regije koji je 2010. godine osvojio Europsko prvenstvo za juniore.

Damir je ujedno i ambasador nevladine organizacije Save the Children, koja promovira prava djece i pomaže djeci iz zemalja u razvoju.

Damir koristi Herbalife Nutrition proizvode za vrijeme intenzivnih treninga i turnira. Herbalife Nutrition je prepoznao Damirov potencijal i želju za uspjehom pa mu ovim sponzorstvom, koje je započelo u ožujku 2018. godine, želi dati maksimalnu podršku na svim teniskim turnirima.

Više informacija: Facebook
Herbalife je član Europske udruge za direktnu prodaju SELDIA i potpisnik njihovogEtičkog kodeksa.
hr-BA | 19.2.2019. 11:17:41 | NAMP2HLASPX01