Herbalife – Društvena odgovornost

Zaklada Herbalife Family Foundation: Vraćanje zajednici

 

Osnovana godine 1994., zaklada Herbalife Family Foundation (HFF) je posvećena poboljšanju života djece kroz pomaganje organizacijama koje skrbe o siromašnoj djeci da im osiguraju zdravu prehranu. HFF se često uključujuje u humanitarne akcije nakon prirodnih katastrofa, poput nedavnog potresa na Haitiju.

 

Godine 2005. HFF je ponosno pokrenula svoj program Casa Herbalife, kroz koji postojećim humanitarnim organizacijama pomaže osigurati zdrave i hranjive obroke za djecu. Iste godine pokrenut je i prvi Casa Herbalife program u Europi, u Mađarskoj, a slijedili Casa South Africa u 2006. i Casa Zambia u 2007.

 

Danas na svih šest kontinenata djeluje više od 65 programa. Samo u regiji EMEA i Rusija/ZND provode se 22 takva programa – više nego u bilo kojoj drugoj Herbalife regiji u svijetu!


Po čemu se HFF razlikuje od ostalih humanitarnih zaklada?

Kada s nekom organizacijom dogovaramo suradnju, obvežemo se da ćemo im pomagati tako dugo dok za to postoji potreba. Ne dajemo samo sredstva, već i potičemo čitavu našu Herbalife obitelj da pomogne djeci u našim programima Casa Herbalife.

Tim je našim programima u 2009. dodijeljeno skoro 200.000 £ dotacija. Zajedno mijenjamo živote siromašne djece.

Neovisni Herbalife distributeri, zaposlenici kompanije i prijatelj podupiru rad HFF, a kako bismo nastavili s radom, prikupljamo više sredstava na lokalnoj i regionalnoj razini.

Saznajte više o HFF i programima Casa Herbalife u vašoj blizini i razmislite o donaciji.


HFF u akciji


Studija slučaja u UK

Casa Herbalife UK od 2006. pomaže organizaciju Action for Children i njihov program Hackney Young Carers. Cilj je educirati djecu i mlade o važnosti kvalitetne prehrane.

U Ujedinjenom Kraljevstvu postoji oko 175.000 mladih u dobi između 4 i 18 godina koji skrbe o jednom ili više odraslih u svojoj obitelji. To su djeca i mladi koji brinu o odraslima s invaliditetom, bolesnima ili ovisnicima, a mnoge od tih obitelji žive ispod granice siromaštva.

 Herbalifeu je bilo važno osmisliti program zdrave prehrane, kako bi ta djeca i mladi ljudi mogli svladati vještine koje će im koristiti u vlastitim domovima – što je važno i za njih i za njihove obitelji.  To su vještine kuhanja i pripreme hrane, te edukacija o zdravim namirnicama. Program Casa Herbalife bio je do te mjere koristan i pozitivan, da su Hackney Young Carers dobili državna sredstva za radionice, čime je zajamčena njihova budućnost.
Herbalife je član Europske udruge za direktnu prodaju SELDIA i potpisnik njihovogEtičkog kodeksa.
hr-BA | 22.6.2018. 4:52:15 | NAMP2HLASPX01